Sofia

Att leva med Crohns

Kommentarer

Postat av: Jagochminmage

Publicerad 2012-07-20 00:03:03

Det tror jag du kommer bli:) jag med! Hur går det med dieten?

Svar: Det går bra att äta det jag får äta och undvika det jag inte får äta. Men det är svårt att äta som jag borde äta nu i början :) Men jag tänkte att jag nu lär mig äta och laga det jag får och inte får äta, sen kör jag introdieten på nytt i höst när jag inte har mina föräldrar hängandes över nacken som tycker att jag borde äta på ett specifikt sätt :D Men det går bra och jag känner mig hoppfull inför det här!
Sofia

Postat av: jagochminmage

Publicerad 2012-07-21 17:42:27

Vad skönt för dig att det går bra :) Blir det inte dyrt när man inte får äta stärkelse? Jag är också student och då har man ju inte överdrivet mycket pengar. Pastan är ju den billiga delen av maten liksom :)

Svar: Matkostnaderna blir ju dyrare men på samma gång känner jag att jag hellre investerar i min hälsa än att inte göra det :) Har alltid varit sån som köpt "vettig" mat ändå och inte ätit så mycket pasta :)
Sofia

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sofia

Om vi bortser från faktumet att jag absolut är sämst på beskrivningar så kanske det här blir någorlunda bra. Jag är en rätt vanlig tjej på 21 år som bor i den lilla staden Eskilstuna, som ligger någonstans i Sverige. Jag är väldigt social och öppen, och för det mesta väldigt glad också. Jag är duktig på att sätta mig i konstiga situationer och brukar ofta slänga ur mig rätt dumma kommentarer. Hur som helst, denna blogg är ett ställe där jag skriver om hur det är att leva med sjukdomen Crohns. När jag fick diagnosen så sökte jag runt på internet och försökte hitta svar på mina frågor. Och förhoppningsvis kan någon i samma situation hitta svaret på deras frågor här.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela