Sofia

Att leva med Crohns

Näringslära

Publicerad 2012-01-17 00:28:50 i Allmänt

Hej hallå!

Ja man ska verkligen inte ropa hej, jag som berättade om hur bra jag mår nu för tiden fick idag ett riktigt, ja vad ska man kalla det, anfall? Nej men. Under träningspasset fick jag väldigt ont i magen, vilket i mina fall brukar leda till väldigt ont i ryggen.. som i sin tur leder till spykänslor. Jag fick avbryta passet men det var inte så länge kvar så det gjorde inget. Efter en varm dusch hemma så var det lugnt igen.

Efter det trallade jag och min rumskompis Johanna iväg till biografen och såg på Sherlock Holmes 2. Det var faktiskt riktigt bra tyckte jag!

Den slutade sent och promenaden hem i den friska luften gjorde mig inte direkt särskilt trött. Så nu tänker jag begrava mig i en bok om näringslära och slänga igång lite vettig musik.

Tack och god natt!


Glasögonen är på plats för nattens läsning. Dock kör jag en mer avslappnad stil i form av rutiga pyjamas byxor och ett svart linne. Fashion. Dessutom minus sminken, örhängen och den faktiskt fixade frisyren... ja, ungefär så. Det är alltså bara glasögonen som stämmer överens med bilden, och att det faktiskt är jag då.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sofia

Om vi bortser från faktumet att jag absolut är sämst på beskrivningar så kanske det här blir någorlunda bra. Jag är en rätt vanlig tjej på 21 år som bor i den lilla staden Eskilstuna, som ligger någonstans i Sverige. Jag är väldigt social och öppen, och för det mesta väldigt glad också. Jag är duktig på att sätta mig i konstiga situationer och brukar ofta slänga ur mig rätt dumma kommentarer. Hur som helst, denna blogg är ett ställe där jag skriver om hur det är att leva med sjukdomen Crohns. När jag fick diagnosen så sökte jag runt på internet och försökte hitta svar på mina frågor. Och förhoppningsvis kan någon i samma situation hitta svaret på deras frågor här.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela