Sofia

Att leva med Crohns

Det blev antibiotika i stället

Publicerad 2012-03-06 11:38:47 i Allmänt

Ja, det blev en tre månaders antibiotika kur istället för något annat. Vilket känns bra med tanke på mina alternativ (1. byta läkemedel med risk för en försämring i min sjukdom, 2. Imurel - vilket i kombination med min andra medicin ökar risken för tumörer, 3. Antibiotika - riskfritt). Så får vi väl se nu om operationssåret vill ta och läka snart.

Just nu sitter och läser på om antibiotikan och så står det "körförmåga och användning av maskiner: detta läkemedel kan påverka din förmåga att köra bil och använda maskiner, särskilt vid behandlingsstart, dosförändring eller tillsammans med alkohol"

Japp, läkemedlet kan påverka min körförmåga bland annat om jag tar det ihop med alkohol. Good to know.

Kommentarer

Postat av: Robert B

Publicerad 2012-03-06 19:36:42

http://media.tumblr.com/tumblr_ly0w2lAmdu1qbplir.png värd information om alkohol och antibiotika och inte köra bil! :D

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sofia

Om vi bortser från faktumet att jag absolut är sämst på beskrivningar så kanske det här blir någorlunda bra. Jag är en rätt vanlig tjej på 21 år som bor i den lilla staden Eskilstuna, som ligger någonstans i Sverige. Jag är väldigt social och öppen, och för det mesta väldigt glad också. Jag är duktig på att sätta mig i konstiga situationer och brukar ofta slänga ur mig rätt dumma kommentarer. Hur som helst, denna blogg är ett ställe där jag skriver om hur det är att leva med sjukdomen Crohns. När jag fick diagnosen så sökte jag runt på internet och försökte hitta svar på mina frågor. Och förhoppningsvis kan någon i samma situation hitta svaret på deras frågor här.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela