Sofia

Att leva med Crohns

Ny vecka igen

Publicerad 2012-09-10 15:12:33 i Allmänt

Det går segt att koma igång med dieten igen på grund av nollningen i stan. Jag vill ju vara med och festa och grejer, men då slarvar jag med maten också. Nåja, bara en vecka till sen borde det bli ordning på livet igen.

Till middag idag blir det åtminstone stekt lax med ratatouille. Och snart är min yoghurt klart så då har jag frukost med!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sofia

Om vi bortser från faktumet att jag absolut är sämst på beskrivningar så kanske det här blir någorlunda bra. Jag är en rätt vanlig tjej på 21 år som bor i den lilla staden Eskilstuna, som ligger någonstans i Sverige. Jag är väldigt social och öppen, och för det mesta väldigt glad också. Jag är duktig på att sätta mig i konstiga situationer och brukar ofta slänga ur mig rätt dumma kommentarer. Hur som helst, denna blogg är ett ställe där jag skriver om hur det är att leva med sjukdomen Crohns. När jag fick diagnosen så sökte jag runt på internet och försökte hitta svar på mina frågor. Och förhoppningsvis kan någon i samma situation hitta svaret på deras frågor här.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela