Sofia

Att leva med Crohns

midsommar!

Publicerad 2012-06-22 16:39:43 i Allmänt

No one's perfect but everyone can be awesome!

Ha en trevlig kväll allihopa

Kommentarer

Postat av: Emma

Publicerad 2012-06-24 21:11:55

Tack för alla dina kommentarer. Dom hjälper verkligen. Jag ska när jag blir frisk verkligen lägga om min kost. Jag har kollat upp ett "hälso hem" där man lär sig om kost som passar sin sjukdom.

Just nu är jag helt körd. Jag mår riktigt dåligt både fysiskt och psykiskt. När du mådde dåligt länge vad gjorde du? Hur länge var du sjuk från jobbet?

Sen måste jag fråga vad du går på för medicin nu? Jag är jätte intresserad utav Humiran kan inte du berätta om det?

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sofia

Om vi bortser från faktumet att jag absolut är sämst på beskrivningar så kanske det här blir någorlunda bra. Jag är en rätt vanlig tjej på 21 år som bor i den lilla staden Eskilstuna, som ligger någonstans i Sverige. Jag är väldigt social och öppen, och för det mesta väldigt glad också. Jag är duktig på att sätta mig i konstiga situationer och brukar ofta slänga ur mig rätt dumma kommentarer. Hur som helst, denna blogg är ett ställe där jag skriver om hur det är att leva med sjukdomen Crohns. När jag fick diagnosen så sökte jag runt på internet och försökte hitta svar på mina frågor. Och förhoppningsvis kan någon i samma situation hitta svaret på deras frågor här.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela