Sofia

Att leva med Crohns

Torsdag

Publicerad 2011-08-11 09:23:47 i Allmänt

Då var det torsdag igen. Om några timmar ska jag släpa iväg mig till sjukhuset för att få mitt operationssår granskat och för att få min humira spruta. Det blir sista sprutan innan jag åker ut och reser.

Mitt bra humör från igår verkar hålla i sig idag och jag känner mig fortfarande pigg. Det är ett bra tecken, hoppas att tarmarna hoppar på trenden och blir lite gladare de också. De verkar vara på väg ditåt i varje fall (eller så är det bara önsketänkande från min sida, men om man vill något riktigt mycket så slår det in, det säger de i alla sagor).

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sofia

Om vi bortser från faktumet att jag absolut är sämst på beskrivningar så kanske det här blir någorlunda bra. Jag är en rätt vanlig tjej på 21 år som bor i den lilla staden Eskilstuna, som ligger någonstans i Sverige. Jag är väldigt social och öppen, och för det mesta väldigt glad också. Jag är duktig på att sätta mig i konstiga situationer och brukar ofta slänga ur mig rätt dumma kommentarer. Hur som helst, denna blogg är ett ställe där jag skriver om hur det är att leva med sjukdomen Crohns. När jag fick diagnosen så sökte jag runt på internet och försökte hitta svar på mina frågor. Och förhoppningsvis kan någon i samma situation hitta svaret på deras frågor här.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela