Sofia

Att leva med Crohns

Bakgrund

Publicerad 2011-08-10 09:30:22 i Allmänt

Mitt namn är Sofia, vanligtvis är jag glad och positiv, en själ som gärna ställer upp för sina vänner och ibland alldeles för mycket för mitt eget bästa. Jag är en sådan där person som alla egentligen borde känna. Jag gillar att göra saker, jag vill helst ha något projekt hela tiden.

Det skedde en rätt så stor förändring i mitt liv för ett par månader sedan. Jag blev diagnostiserad med Crohns sjukdom. Det är en kronisk inflammatorisk tarmsjukdom.

Mitt syfte med den här bloggen är att få skriva om hur sjukdomen påverkar mig och min vardag. Skulle jag kunna hjälpa någon med den här bloggen så skulle det vara ett stort plus också.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sofia

Om vi bortser från faktumet att jag absolut är sämst på beskrivningar så kanske det här blir någorlunda bra. Jag är en rätt vanlig tjej på 21 år som bor i den lilla staden Eskilstuna, som ligger någonstans i Sverige. Jag är väldigt social och öppen, och för det mesta väldigt glad också. Jag är duktig på att sätta mig i konstiga situationer och brukar ofta slänga ur mig rätt dumma kommentarer. Hur som helst, denna blogg är ett ställe där jag skriver om hur det är att leva med sjukdomen Crohns. När jag fick diagnosen så sökte jag runt på internet och försökte hitta svar på mina frågor. Och förhoppningsvis kan någon i samma situation hitta svaret på deras frågor här.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela