Sofia

Att leva med Crohns

Dietdejt

Publicerad 2012-07-19 17:03:48 i Allmänt

En timme kvar på jobbet. Sen ska jag på dietdejt då jag ska få prata lite om dieten och sånt med en gammal bekant. Det ska bli riktigt trevligt!

Kommentarer

Postat av: S

Publicerad 2012-07-21 21:50:18

Det var riktigt trevligt och intressant! Tack vare din peppning håller jag på att planera min mat för nästa vecka, tänker jag igenom det i förväg hoppas jag att det ska gå så mycket lättare :)

Svar: fan vad bra! Hoppas att det går bra för dig. Med lite förberedelser brukar allt gå lite lättare :)
Sofia

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sofia

Om vi bortser från faktumet att jag absolut är sämst på beskrivningar så kanske det här blir någorlunda bra. Jag är en rätt vanlig tjej på 21 år som bor i den lilla staden Eskilstuna, som ligger någonstans i Sverige. Jag är väldigt social och öppen, och för det mesta väldigt glad också. Jag är duktig på att sätta mig i konstiga situationer och brukar ofta slänga ur mig rätt dumma kommentarer. Hur som helst, denna blogg är ett ställe där jag skriver om hur det är att leva med sjukdomen Crohns. När jag fick diagnosen så sökte jag runt på internet och försökte hitta svar på mina frågor. Och förhoppningsvis kan någon i samma situation hitta svaret på deras frågor här.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela