Sofia

Att leva med Crohns

Något jag vill göra till hösten

Publicerad 2011-08-12 17:29:41 i Allmänt

Jag vill börja träna igen, för det är jävligt kul. Men inte vad som helst, jag vill börja dansa på nytt. Det är andra sommaren i rad nu som jag spenderar med att titta på So you think you can dance och igen har jag blivit otroligt peppad till att börja dansa på nytt.

Men tanke på hur det varit för mig det senaste halvåret så kommer jag inte kunna börja träna så hårt. Men att börja lite lugnt med dansen kommer nog vara helt perfekt!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sofia

Om vi bortser från faktumet att jag absolut är sämst på beskrivningar så kanske det här blir någorlunda bra. Jag är en rätt vanlig tjej på 21 år som bor i den lilla staden Eskilstuna, som ligger någonstans i Sverige. Jag är väldigt social och öppen, och för det mesta väldigt glad också. Jag är duktig på att sätta mig i konstiga situationer och brukar ofta slänga ur mig rätt dumma kommentarer. Hur som helst, denna blogg är ett ställe där jag skriver om hur det är att leva med sjukdomen Crohns. När jag fick diagnosen så sökte jag runt på internet och försökte hitta svar på mina frågor. Och förhoppningsvis kan någon i samma situation hitta svaret på deras frågor här.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela