Sofia

Att leva med Crohns

Azorerna

Publicerad 2011-08-14 15:25:34 i Allmänt

Nu är det inte många dagar kvar innan jag och min vän M åker iväg på en veckas semester till efterlängtade Azorerna. Som jag har längtat! Jag tror att det kommer gå bra för M och mig, jag menar hon har lokalsinnet och jag har ordning.

Dessutom verkar min sjukdom vara på min sida den här gången, förra veckan mådde jag riktigt dåligt och då funderade jag om jag ens skulle kunna åka iväg. Men med lite ändringar i kosten och ännu en spruta så verkar jag faktiskt börja må riktigt bra (slå jävligt hårt i trä). Jag gillar det här jävligt mycket måste jag säga!

I morgon åker jag på en snabbvisit till mitt andra hem, för att föra min spruta som jag ska ta när jag kommer från Azorerna. Det kanske blir lite shopping också, cause I've got time to kill.
Jag har hänsynslöst snott bilder från google. Förlåt förlåt förlåt om jag trampat på någons tår.

Kommentarer

Postat av: Julia Lindström

Publicerad 2011-08-15 11:10:19

Håller alla tummar och tår för att du kommer få en helt underbar semester utan några problem! :D

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sofia

Om vi bortser från faktumet att jag absolut är sämst på beskrivningar så kanske det här blir någorlunda bra. Jag är en rätt vanlig tjej på 21 år som bor i den lilla staden Eskilstuna, som ligger någonstans i Sverige. Jag är väldigt social och öppen, och för det mesta väldigt glad också. Jag är duktig på att sätta mig i konstiga situationer och brukar ofta slänga ur mig rätt dumma kommentarer. Hur som helst, denna blogg är ett ställe där jag skriver om hur det är att leva med sjukdomen Crohns. När jag fick diagnosen så sökte jag runt på internet och försökte hitta svar på mina frågor. Och förhoppningsvis kan någon i samma situation hitta svaret på deras frågor här.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela